KDI përkrahë zhvillimin e demokracisë
përmes angazhimit të qytetarëve dhe OJQ-ve
në procesin e krijimit të politikave,
rritjes së transparencës dhe llogaridhënies së institucioneve publike.
Logo e TI

AKTIVITETET E FUNDIT

Përmes një konference, sot KDI në partneritet me Lëvizjen FOL dhe Qendrën për Bashkëpunim Ndërkombëtar Ligjor(CILC) ka shpalosur t&e...

Më shumë

Në bashkëpunim me Qendrën për Paqe dhe Tolerancë CPT sot KDI mbajti diskutimin publik me temën “Pritjet e serbëve të Kosovës p...

Më shumë

Në Sheshin e Lidhjes në Prizren, sot kur po shënohet Dita Ndërkombëtare Kundër Korrupsionit, komuniteti i artistëve por edhe qytetarët e ...

Më shumë

Në kuadër të javës Kundër Korrupsion #bashkeendreqim, KDI sot në konferencën për media, ka prezantuar një analizë të shkur...

Më shumë

PUBLIKIMET E FUNDITKosovo Justice Sector Integrity Scan...
Viti i publikimit:  2017

Analizë Gjinore...
Viti i publikimit:  2017

Publikimet tjera: (104)...LAJMËRO
KORRUPSIONIN

TEL

0800 77777


Thirrjet janë pa pagesë,
të besueshme dhe konfidenciale.


DATABAZA PËR HULUMTIME
    PARLAMENTARE

Regjitrohu këtu


Ngjarjet e fundit

Ngjarje tjera: (16)...


KDI në media


Newsletter


Publikimet tjera: (3)...


WEB FAQE PËR PROGRAME DHE RRJETËZIME

Copyright 2005 - 2017 © Kosova Democratic Institute - All Rights Reserved