Hulumtimi i dytë i Opinionit Publik: Këndvështrimi i qytetarëve lidhur me Reformën në Drejtësi

02.10.2023

Hulumtimi i dytë i Opinionit Publik: Këndvështrimi i qytetarëve lidhur me Reformën në Drejtësi

Përkrahur nga: Ambasada Holandeze në Kosovë

Programi: Demokratizimi dhe Praktikat Parlamentare

Autori: KDI

Shkarko:

Shqip Anglisht