Dëshiron të bësh një ndryshim në shoqëri?

Të flasësh, të komunikosh dhe mobilizosh komunitetin për të vepruar për çështjet që i prekin ata?
Demokracia është një hapësirë ku ti mund të plasosh ide, të veprosh në të mirë të komunitetit, të ndikosh në vendim-marrje apo të lësh gjurmë në shoqëri.
E shoqëria jonë ka nevojë për udhëheqës komuniteti, blogerë e aktivistë që i shtyjnë përpara këto ndryshime.
KDI tashë është një histori suksesi dhe dëshiron të ndajë me ty vlerat dhe pasionin për demokraci.
Përmes programit për vullnetarë, ne do t’ju ndihmojmë t’i formësoni idetë e juaja, t’i zhvilloni aftësitë për t’i bërë këto ndryshime dhe për t’i promovuar vlerat e aktivizmit qytetar.

Afati i aplikimit
30 Prill 2023
Publikimi i Rezultateve
30 Qershor 2023
Mbajtja e Webinareve
Yll i Antikorrupsionit
30 Prill 2023
Agjent i Ndryshimit
30 Prill 2023
Nomad i Zgjedhjeve
30 Prill 2023

Regjistrohu

Hidden
Zgjedh programin e trajnimit
(Mund të zgjedhni më shumë se një program)
Max. file size: 2 MB.
A do te kesh avantazh ndaj aplikuesve të tjerë? Ngarko CV-në që t'ju njohim më mirë!
Konfirmoj se:*
Konfirmoj se:*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ÇKA përfitoj duke qenë pjesë e këtij Programi?

  • Do të zhvillosh aftësitë dhe njohuritë e tua në tema alternative: aktivizëm qytetar, udhëheqje të komunitetit, komunikim, avokim e monitorim të zgjedhjeve
  • Do të takosh miq të rinj dhe do të bëhesh pjesë e një komuniteti me të gjerë aktivistësh
  • Do të marrësh trajnime falas
  • Do të dalësh nga zona e rehatisë dhe do të motivohesh për të nxiturndryshime në shoqëri

Për ndihmë teknike rreth procesit të regjistrimit kontaktoni në [email protected]; +383 38 248 038 ose na shkruani në faqen tonë në Facebook