Video Galeria

Rastet e mëdha të korrupsionit në Kosovë (titra anglisht)

Rastet e mëdha të korrupsionit në Kosovë (titra serbisht)

#NgaTerreni 3

Raporto korrupsionin!

LIVE Q&A me Shpend Ahmetin

LIVE Q&A me Arban Abrashin

Publikimi i raportit: ”Iniciativa për Integritet në Sistemin e Drejtësisë”

Vota Ime: Pyet deputetin

Takim: KOMISIONET PARLAMENTARE KËRKOJNË NGA QEVERIA PLATFORMËN E RE TE DIALOGUT DHE LLOGARIDHËNIE NGA PRESIDENTI