sq - en

Legjislacioni i porositur: A ka ardhur koha për Ligjin për Lobim në Kosovë?

04.12.2019

Legjislacioni i porositur: A ka ardhur koha për Ligjin për Lobim në Kosovë?

Përkrahur nga:

Programi: Transparenca dhe Kundër Korrupsioni

Autori: KDI

Shkarko:

Shqip Anglisht Serbisht