sq
Regjistrohu

TRANSPARENCA FINANCIARE E KANDIDATËVE PËR KRYETARË TË KOMUNAVE NË ZGJEDHJET LOKALE 2021

24.11.2021

TRANSPARENCA FINANCIARE E KANDIDATËVE PËR KRYETARË TË KOMUNAVE NË ZGJEDHJET LOKALE 2021

Përkrahur nga: Transparency International Czech Republic

Programi: Transparenca dhe Kundër Korrupsioni

Autori: KDI

Shkarko:

Shqip Anglisht