sq
Regjistrohu

Prokurimi Publik në kohë pandemie

04.10.2022

Prokurimi Publik në kohë pandemie

Përkrahur nga: USAID dhe BTD

Programi: Transparenca dhe Kundër Korrupsioni

Autori: KDI

Shkarko:

Shqip