(MOS) ZBATIMI I LIGJIT PËR MBROJTJEN E SINJALIZUESVE NË NIVELIN EKZEKUTIV

07.12.2023

(MOS) ZBATIMI I LIGJIT PËR MBROJTJEN E SINJALIZUESVE NË NIVELIN EKZEKUTIV

Përkrahur nga:

Programi: Transparenca dhe Kundër Korrupsioni

Autori: KDI

Shkarko:

Shqip Anglisht