sq - en

RAPORT PRELIMINAR: Zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar komune në Mitrovicë të Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan

10.06.2019

RAPORT PRELIMINAR: Zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar komune në Mitrovicë të Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan

Përkrahur nga: USAID

Programi: Zgjedhjet e Lira dhe të Drejta

Autori: DnV

Shkarko:

Shqip Anglisht Serbisht