Premtimet elektorale të kryetarëve të komunave të Kosovës për mandatin qeverisës 2021 – 2025

11.01.2022

Premtimet elektorale të kryetarëve të komunave të Kosovës për mandatin qeverisës 2021 – 2025

Përkrahur nga: OPIC

Programi: Qeverisja Lokale dhe Pjesëmarrja Qytetare

Autori: KDI

Shkarko:

Shqip