sq - en

KONSENSUSI I BRENDSHËM SI PARAKUSHT PËR VAZHDIMIN E DIALOGUT KOSOVË – SERBI

06.12.2019

KONSENSUSI I BRENDSHËM SI PARAKUSHT PËR VAZHDIMIN E DIALOGUT KOSOVË – SERBI

Përkrahur nga: Ambasada Zvicerane në Prishtinë

Programi: Demokratizimi dhe Praktikat Parlamentare

Autori: KDI

Shkarko:

Shqip Serbisht