sq - en

KËNDVËSHTRIMI I QYTETARËVE PËR TEMAT POTENCIALE TË MARRËVESHJES PËRFUNDIMTARE KOSOVË – SERBI

05.12.2019

KËNDVËSHTRIMI I QYTETARËVE PËR TEMAT POTENCIALE TË MARRËVESHJES PËRFUNDIMTARE KOSOVË – SERBI

Përkrahur nga: Ambasada Zvicerane në Prishtinë

Programi: Demokratizimi dhe Praktikat Parlamentare

Autori: KDI

Shkarko:

Shqip Serbisht