sq
Regjistrohu

Hulumtimi i Opinionit Publik: Këndvështrimi i qytetarëve në Kosovë dhe në Serbi mbi normalizimin e marrëdhënieve mes dy vendeve

29.06.2022

Hulumtimi i Opinionit Publik: Këndvështrimi i qytetarëve në Kosovë dhe në Serbi mbi normalizimin e marrëdhënieve mes dy vendeve

Përkrahur nga:

Programi:

Autori: KDI

Shkarko:

Shqip Anglisht

Këndvështrimi i qytetarëve Kosovë dhe Serbi mbi normalizimin e marrëdhënieve mes dy vendeve