sq
Regjistrohu

Raporti – Korrupsioni COPY&PASTE në Ballkanin Perëndimor dhe Turqi

24.12.2021

Raporti – Korrupsioni COPY&PASTE në Ballkanin Perëndimor dhe Turqi

Përkrahur nga: KFOS

Programi: Transparenca dhe Kundër Korrupsioni

Autori: KDI

Shkarko:

Shqip Anglisht Serbisht