sq
Regjistrohu

Dialogu Kosovë-Serbi gjatë Legjislaturës së shtatë të Kuvendit të Kosovës

15.06.2021

Dialogu Kosovë-Serbi gjatë Legjislaturës së shtatë të Kuvendit të Kosovës

Përkrahur nga: Ambasada Zvicerane

Programi: Demokratizimi dhe Praktikat Parlamentare

Autori: KDI

Shkarko:

Shqip Serbisht