sq

7 vite pas arritjes së Marrëveshjes së Parë të Normalizimit: ku janë Kosova dhe Serbia me normalizim sot?

19.04.2020

7 vite pas arritjes së Marrëveshjes së Parë të Normalizimit: ku janë Kosova dhe Serbia me normalizim sot?

Përkrahur nga: Ambasada Zvicerane në Prishtinë

Programi: Demokratizimi dhe Praktikat Parlamentare

Autori: KDI

Shkarko:

Shqip Anglisht Serbisht