Sesioni Pranveror i Kuvendit të Kosovës: Ligjvënia mes shumë sfidave

02.08.2023

Sesioni Pranveror i Kuvendit të Kosovës: Ligjvënia mes shumë sfidave

Përkrahur nga: Ambasada Holandeze në Prishtinë

Programi: Demokratizimi dhe Praktikat Parlamentare

Autori: Violeta Haxholli dhe Arbër Thaçi

Shkarko:

Shqip