sq - en
Regjistrohu

Raporti i monitorimit të prokurimit

14.08.2020

Raporti i monitorimit të prokurimit

Përkrahur nga: USAID

Programi: Transparenca dhe Kundër Korrupsioni

Autori: KDI

Shkarko:

Shqip Anglisht Serbisht