sq
Regjistrohu

Raport i monitorimit të punës së Kuvendit të Kosovës për sesionin pranveror 2021

13.08.2021

Raport i monitorimit të punës së Kuvendit të Kosovës për sesionin pranveror 2021

Përkrahur nga:

Programi: Demokratizimi dhe Praktikat Parlamentare

Autori: KDI

Shkarko:

Shqip