sq - en

DEKLARATË PRELIMINARE: Zgjedhjet parlamentare të 6 tetorit, të administruara sipas standardeve më të larta, të paraprira nga një fushatë dinjitoze zgjedhore

08.10.2019

DEKLARATË PRELIMINARE: Zgjedhjet parlamentare të 6 tetorit, të administruara sipas standardeve më të larta, të paraprira nga një fushatë dinjitoze zgjedhore

Përkrahur nga:

Programi: Zgjedhjet e Lira dhe të Drejta

Autori: KDI

Shkarko:

Shqip