Byroja për Verifikimin dhe Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme

28.10.2022

Byroja për Verifikimin dhe Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme

Përkrahur nga:

Programi: Demokratizimi dhe Praktikat Parlamentare

Autori: KDI

Shkarko:

Shqip Anglisht Serbisht