sq

Video Galeria

Raporto korrupsionin!


Warning: file_get_contents(https://www.facebook.com/plugins/video/oembed.json/?url=https://www.facebook.com/video.php?v=10156650110014179): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /nfs/c08/h03/mnt/118104/domains/kdi-kosova.org/html/wp-content/themes/kdi/page-templates/videos.php on line 100

LIVE Q&A me Shpend Ahmetin


Warning: file_get_contents(https://www.facebook.com/plugins/video/oembed.json/?url=https://www.facebook.com/video.php?v=10156653183039179): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /nfs/c08/h03/mnt/118104/domains/kdi-kosova.org/html/wp-content/themes/kdi/page-templates/videos.php on line 100

LIVE Q&A me Arban Abrashin


Warning: file_get_contents(https://www.facebook.com/plugins/video/oembed.json/?url=https://www.facebook.com/video.php?v=10156671293564179): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /nfs/c08/h03/mnt/118104/domains/kdi-kosova.org/html/wp-content/themes/kdi/page-templates/videos.php on line 100

Publikimi i raportit: ”Iniciativa për Integritet në Sistemin e Drejtësisë”

Vota Ime: Pyet deputetin


Warning: file_get_contents(https://www.facebook.com/plugins/video/oembed.json/?url=https://www.facebook.com/video.php?v=10157043017094179): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /nfs/c08/h03/mnt/118104/domains/kdi-kosova.org/html/wp-content/themes/kdi/page-templates/videos.php on line 100

Takim: KOMISIONET PARLAMENTARE KËRKOJNË NGA QEVERIA PLATFORMËN E RE TE DIALOGUT DHE LLOGARIDHËNIE NGA PRESIDENTI


Warning: file_get_contents(https://www.facebook.com/plugins/video/oembed.json/?url=https://www.facebook.com/video.php?v=10157054194544179): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /nfs/c08/h03/mnt/118104/domains/kdi-kosova.org/html/wp-content/themes/kdi/page-templates/videos.php on line 100

Tryezë: “Çfarë presim nga faza e re e dialogut Kosovë-Serbi”


Warning: file_get_contents(https://www.facebook.com/plugins/video/oembed.json/?url=https://www.facebook.com/video.php?v=10157076538759179): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /nfs/c08/h03/mnt/118104/domains/kdi-kosova.org/html/wp-content/themes/kdi/page-templates/videos.php on line 100

Tryezë: KUSHTET DHE KONSENSUSI I ALBIN KURTIT PËR DIALOGUN ME SERBINË

Tryezë: “Statusi i Fondit Pensional të Kosovës në kontekstin e dialogut Kosovë-Serbi”