sq

Premtimet e papërmbushura: E-Prokurimi në Kosovë dhe përvojat evropiane në avancim të praktikave aktuale

01.03.2018

Premtimet e papërmbushura: E-Prokurimi në Kosovë dhe përvojat evropiane në avancim të praktikave aktuale

Përkrahur nga: KFOS

Programi: Transparenca dhe Kundër Korrupsioni

Autori: KDI

Shkarko:

Shqip