sq

Analizë e shkurtër: Si janë përkthyer zotimet e platformës zgjedhore të LDK-së në programin qeverisës dhe atë legjislativ të Qeverisë Hoti

11.09.2020

Analizë e shkurtër: Si janë përkthyer zotimet e platformës zgjedhore të LDK-së në programin qeverisës dhe atë legjislativ të Qeverisë Hoti

Përkrahur nga:

Programi: Demokratizimi dhe Praktikat Parlamentare

Autori: KDI

Shkarko:

Shqip