sq

KDI mbanë punëtori për të validuar pyetësorin në lidhje me mbrojtjen sinjalizuesve në institucionet publike e private

Punëtori 04.09.2020

KDI ka mbajtur sot punëtorinë e përbashkët me përfaqësues të #Agjencisë Kundër Korrupsion, Ambasadës së Holandës në Kosovë, Lëvizjes FOL, UBO consulting, zyrës së Këshillit të Evropës në Kosovë, Degës së Transparency International në Holandë dhe IKD-së,  për të validuar pyetësorin që do të ndihmojë në skenimin e gjendjes së mbrojtjes së sinjalizuesve në institucionet publike e private.

#Bashkë për të fuqizuar sinjalizuesit dhe për të parandaluar dhe luftuar korrupsionion

 

Ky aktivitet është organizuar në kuadër të projektit që mbështetet nga Ambasada e Holandës në Kosovë.