Regjistrohu

Përmes kësaj forme ju po regjistroheni për të marrë pjesë në garën për fotografi 2022 dhe/apo në aktivitete tjera që KDI organizon gjatë 2022/2023.

Kushtet dhe rregullat e garës

Çmimet për fituesit e garës

award-icon

Vendi i parë

€200

award-icon

Vendi i dytë

€150

award-icon

Vendi i tretë

€100

6000

Vëzhgues të zgjedhjeve

120

Praktikantë në Kuvend

200

Të rinj vullnetarë në komuna

Për ndihmë teknike rreth procesit të regjistrimit kontaktoni në [email protected]; +383 38 248 038 ose na shkruani në faqen tonë në Facebook