sq - en

PROCESI I ZHVILLIMIT TË PLANIFIKIMIT TË PROKURIMIT KOMUNAL NË KOSOVË 2019

20.02.2020

PROCESI I ZHVILLIMIT TË PLANIFIKIMIT TË PROKURIMIT KOMUNAL NË KOSOVË 2019

Përkrahur nga:

Programi: Transparenca dhe Kundër Korrupsioni

Autori: KDI

Shkarko:

Shqip Anglisht