sq

KRITERET E TENDERËVE, NDIKIMI NË KONKURRENCË

26.07.2019

KRITERET E TENDERËVE, NDIKIMI NË KONKURRENCË

Përkrahur nga: Ambasada britanike në Prishtinë.

Programi: Transparenca dhe Kundër Korrupsioni

Autori: KDI

Shkarko:

Shqip