sq - en

FAZA E RE E DIALOGUT KOSOVË-SERBI, KËNDVËSHTRIMI I QYTETARËVE

01.10.2017

FAZA E RE E DIALOGUT KOSOVË-SERBI, KËNDVËSHTRIMI I QYTETARËVE

Përkrahur nga: Departamenti Federal i Punëve të Jashtme të Zvicrës

Programi: Demokratizimi dhe Praktikat Parlamentare

Autori: KDI

Shkarko:

Shqip Srpski