KDI përkrahë zhvillimin e demokracisë
përmes angazhimit të qytetarëve dhe OJQ-ve
në procesin e krijimit të politikave,
rritjes së transparencës dhe llogaridhënies së institucioneve publike.
Logo e TI

Zgjedhjet e Lira dhe të Drejta

11-06-2017 - Rezultatet preliminare

Rezultatet preliminare te DnV-se per 1743 ose 70% te vendvotimeve te numeruara

Facebook  Twitter

Koalicioni PAN (PDK-AAK-Nisma) 34.2 %

Koalicioni LAA (LDK-AKR-Alternativa) 25.8 %
LVV 26.3 %
Lista Srpska (GISL) 4.2 %
Tjera 9.5 %

<< Kthehuni mbrapa
LAJMËRO
KORRUPSIONIN

TEL

0800 77777


Thirrjet janë pa pagesë,
të besueshme dhe konfidenciale.


DATABAZA PËR HULUMTIME
    PARLAMENTARE

Regjitrohu këtu


Ngjarjet e fundit

Ngjarje tjera: (16)...


KDI në media


Newsletter


Publikimet tjera: (0)...


WEB FAQE PËR PROGRAME DHE RRJETËZIME

Copyright 2005 - 2017 © Kosova Democratic Institute - All Rights Reserved