KDI përkrahë zhvillimin e demokracisë
përmes angazhimit të qytetarëve dhe OJQ-ve
në procesin e krijimit të politikave,
rritjes së transparencës dhe llogaridhënies së institucioneve publike.
Logo e TI

Zgjedhjet e Lira dhe të Drejta

06-04-2017 - Tbilisi, Gjeorgji

KDI pranohet si anetare me te drejta te plota ne ENEMO

Facebook  Twitter

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI), si organizatë udhëheqëse e Koalicionit Demokracia në Veprim, është pranuar sot si anëtare me të drejta të plota në Rrjetin evropian të organizatave për monitorimin e zgjedhjeve ENEMO.

KDI fillimisht pati marr statusin e anëtarit të asocuar më 2015, kurse nga sot i bashkohet rrjetit si anëtare e barabartë me organizatat tjera anëtare.

Në Tbilisi të Gjeorgjisë, ku po merr pjesë dhe Artan Murati ne emer te KDI, Asambleja e Përgjithshme e ENEMO-së në mënyrë unanime ka votuar anëtarësimin e KDI-së nga anëtari i asocuar, në anëtar me të drejta të plota.

Falënderim për të gjitha organizatat anëtare të ENEMO-së dhe falënderim i veçantë për organizatat anëtare nga Shqipëria, Maqedonia dhe Mali i Zi të cilat nuk u kursyen nga mbështetja e vazhdueshme gjatë këtij procesi dy vjeçar.

<< Kthehuni mbrapa
LAJMËRO
KORRUPSIONIN

TEL

0800 77777


Thirrjet janë pa pagesë,
të besueshme dhe konfidenciale.


DATABAZA PËR HULUMTIME
    PARLAMENTARE

Regjitrohu këtu


Ngjarjet e fundit

Ngjarje tjera: (16)...


KDI në media


Newsletter


Publikimet tjera: (0)...


WEB FAQE PËR PROGRAME DHE RRJETËZIME

Copyright 2005 - 2017 © Kosova Democratic Institute - All Rights Reserved