KDI përkrahë zhvillimin e demokracisë
përmes angazhimit të qytetarëve dhe OJQ-ve
në procesin e krijimit të politikave,
rritjes së transparencës dhe llogaridhënies së institucioneve publike.
Logo e TI

Transparenca dhe Kundër-korrupsioni

05-12-2016 - Prishtinë

KDI hap Javën Kundër Korrupsion me redaktorë e gazetarë të mediave

Facebook  Twitter

Pas mesazheve të qarta të Ambasadorëve të shteteve të QUINT-it, KDI organizoi një mëngjes pune me gazetarë e redaktorë të mediave kosoovare. Të gjitha organizatat e koalicionit #bashkeendreqim informuan mediat lidhur me aktivitetet dhe ngjarjet që priten të organizohen në kuadër të kësaj jave. Mediat u ftuan të përcjellin nga afër këto ngjarje dhe të kontribuojnë në informim dhe sensibilizim të qytetarëve rreth luftimit të korrupsionit.

Aktivitetet e ndryshme që do të organizohen gjatë kësaj jave pritet të kenë efekt në mobilizimin e shoqërisë civile, institucioneve, qytetarëve e akterëve tjerë në gjetjen e zgjidhjeve dhe politikave konkrete që do të ndihmonin luftimit të korrupsionit.

 

KDI gjatë javës do të ketë aktivitetete të shumta dhe të përbashkëta me organizata tjera.Java do të përfundojë me 9 Dhjetor, Ditën Ndërkombëtare Kundër Korrupsion me ndarjen e çmimeve në kuadër të garës për foton më të mirë që dëshmon mbi efektet e korrupsionit.

<< Kthehuni mbrapa
LAJMËRO
KORRUPSIONIN

TEL

0800 77777


Thirrjet janë pa pagesë,
të besueshme dhe konfidenciale.


DATABAZA PËR HULUMTIME
    PARLAMENTARE

Regjitrohu këtu


Ngjarjet e fundit

Ngjarje tjera: (16)...


KDI në media


Newsletter


Publikimet tjera: (0)...


WEB FAQE PËR PROGRAME DHE RRJETËZIME

Copyright 2005 - 2017 © Kosova Democratic Institute - All Rights Reserved