Logo e TI

Publications: Demokratizimi dhe Praktikat Parlamentare

 Publications of the year: 2017
Sondazh-faza e Re Dialogut Kosove-serbi, Kendveshtrimi i Qytetareve
Pages 20
Language Albanian
Supported by:  Ambasada Zvicerane
Program:  Demokratizimi dhe Praktikat Parlamentare
Facebook  Twitter Click here to download publication
 
Kdi Annual Report 2016
Pages 64
Language English
Supported by:  
Program:  Demokratizimi dhe Praktikat Parlamentare
Facebook  Twitter Click here to download publication
 
Hulumtim i Opinionit Publik: 6 Vite Pas (mos)konsolidim i Shtetësisë
Pages 20
Language Albanian
Supported by:  Ambasada Zvicerane
Program:  Demokratizimi dhe Praktikat Parlamentare
Facebook  Twitter Click here to download publication
 
Hulumtim i Opinionit Publik: Dialogu dhe Marrëveshjet Në Sytë e Qytetarëve
Pages 20
Language Albanian
Supported by:  Departmenti Federal i Punëve të Jashtme të Zvicrës
Program:  Demokratizimi dhe Praktikat Parlamentare
Facebook  Twitter Click here to download publication
 
 Publications of the year: 2016
 Publications of the year: 2015
 Publications of the year: 2013

REPORT
CORRUPTION

TEL

0800 77777


Calls are free, reliable
and confidential


DATABASE FOR PARLIAMENTARY
     RESEARCHES

Register hereKDI on media


Newsletter


Other Publications: (3)...


PROGRAM AND NETWORKING WEB PAGES

Copyright 2005 - 2018 © Kosova Democratic Institute - All Rights Reserved